Tukea arkeen

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua mielenterveysongelmiin? Kaipaatko keskusteluapua kotiin? Viekö masennus tai muut mielenterveyden haasteet voimat, etkä jaksa hoitaa tarvittavia asioita?

Keskusteluapua ja käytännön tukea kotiin

Joskus mielenterveyden haasteet saattavat vaikeuttaa normaalia elämää. Asioiden hoitaminen voi tuntua ylivoimaiselta, kun masennus vie voimat tai muut mielenterveysongelmat kuormittavat elämää. Silloin joku ulkopuolinen voi ehkä tukea sinua tärkeissä asioissa. Tämän lisäksi tarjoamme myös keskusteluapua kotiin.

Tukea arkeen ja mielenterveysongelmiin

Työskentelymme on asiakaslähtöistä ja tavoitteet sovimme yhdessä sinun kanssasi. Keskusteluapu, sekä käytännön apu ja tuki voivat helpottaa elämääsi ja näin voit paremmin selvitä arjestasi.

Kauttamme saat käytännön apua ja tukea kaikkiin arkielämän haasteisiin. Voimme olla apuna, että saat jonkin tärkeän asian tehdyksi. Voimme esimerkiksi lähteä kanssasi yhdessä ulos, jos se yksin tuntuu ylivoimaiselta. Kun saat arkeesi apua ja tukea, voi kuntoutuminen helpottua. Räätälöimme palvelumme juuri sellaiseksi, mikä hyödyttää sinua eniten päästäksesi tilanteessasi eteenpäin.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme juuri sinua auttaa. Palvelu on mahdollista saada myös oman sosiaalityöntekijän kautta!

HUOM: Kotona tehdystä työstä saat kotitalousvähennyksen, joka on -50% palvelumme hinnasta!