Krii­siapu

Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä onnettomuuden, väkivallan, sairauden, kuoleman, eron tai muun menetyksen myötä. Myös vaikea perhetilanne voi aiheuttaa pitkittyneen kriisitilanteen.

Milloin kriisiapua tarvitaan?

Kriisi voi olla pieni tai suuri, ja se voi vaikuttaa kykyysi selvitä arjesta. Kriisi ei ole sairaus, josta tulisi parantua, vaan elämää, joka on elettävä ja joskus tähän saatetaan tarvita ulkopuolista apua. Keskustelu jonkun ulkopuolisen kanssa voi helpottaa merkittävästi tilannetta ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Jos kriisiä ei pääse käsittelemään, voi se vaikuttaa elämääsi haitallisena toimintakykyyn vaikuttavana tekijänä vielä vuosienkin päästä.

Kriisi voi olla mikä tahansa, elämääsi yllättäen horjuttava kokemus. Saat meiltä kriisiapua nopeasti, myös viikonloppuisin ja iltaisin. Työntekijämme ovat vuosien aikana kohdanneet monenlaisia kriisejä, joten meillä uskallat puhua avoimesti mistä tahansa.

Kriisiapua Turkuun ja lähikuntiin

Tarjoamme tukea erilaisiin kriisitilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat myös kotikäynnit työparityönä Turkuun ja lähikuntiin. Voit myös varata ajan ja tulla juttelemaan toimistollemme.