Palvelut

Tuotamme mielenterveys- ja sosiaalipalveluja yksityisille henkilöille, kuntiin ja yrityksiin koko Varsinais-Suomen alueella.

 

Mielenterveysongelmiin apua Turun seudulla

 

Lue lisää palveluistamme, tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Löydät tietoa palveluistamme ylhäältä palveluvalikosta, sekä kunnat ja yritykset sivulta.

 

Tarjoamme mielenterveys- ja sosiaalipalveluja myös kotiin. Kotona tehtävä mielenterveystyö on hyvä vaihtoehto silloin, jos kulkeminen on hankalaa tai tapaamiset toimistolla eivät muista syistä onnistu. Kriisin yllättäessä voimme myös tulla tapaamaan sinua tai perhettäsi kotiin työparina.

 


Terapiaa ja tukea arkeen

Terapia ei aina yksin auta mielenterveyden haasteisiin. Joskus elämäntilanne voi kuormittua niin, että se vaikeuttaa arjesta selviytymistä. Et enää jaksa huolehtia kodistasi ja hoitaa asioitasi. Tämä voi aiheuttaa kierteen, josta on vaikea päästä eteenpäin yksin ilman apua. Tällöin voit saada kauttamme myös arkeen tukea.

Tästä löydät lisää tietoa täältä: Tukea arkeen

 


Kriisiapua Turkuun ja lähikuntiin

Tarjoamme kriisiapua erilaisiin akuutteihin tilanteisiin. Äkillinen kriisitilanne voi osua kohdalle milloin tahansa ja tällöin voit saada kauttamme keskusteluapua nopeasti. Työntekijämme toimivat Turussa ja lähikunnissa ja he tulevat tarpeen vaatiessa myös kotiin.

Lisätietoa löydät täältä: Kriisiapu

 


Läheisriippuvuus ja alkoholistin läheisenä eläminen

Lyhytterapeuttimme (Ahola) on erikoistunut alkoholistien läheisten tukemiseen ja läheisriippuvuuteen. Alkoholistin läheinen ei ole automaattisesti läheisriippuvainen, mutta joissain tilanteissa läheisriippuvuus voi olla taustalla niin, ettei sitä itse tiedosta. Läheisriippuvuudesta on mahdollista toipua. Lyhytterapia voi auttaa sinut alkuun toipumisen tiellä, tai toimia tukena, kun elät alkoholistin rinnalla.

 


Seksuaalineuvojamme (Talonen) auttaa sinua seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Sari Talonen käy tällä hetkellä myös seksuaaliterapeutin koulutusta.

Lue lisää seksuaalineuvonnasta sivuiltamme!